16 Oca 2016

2015-2016 Kpss Puan Hesaplama Excel Uygulaması:

     Değerli ziyaretçilerimiz,

  İşinize yarayacağını düşündüğümüz faydalı bir uygulamayı sizlerle paylaşıyoruz: 2015-2016 Kpss Puan Hesap Tahmin Programı v1.0.0. Bu uygulama, AtamaBilgisi (tarafımızdan) tarafından Microsoft Excel aracılığıyla hazırlanmıştır ve boyutu yaklaşık olarak 17 kb'tır, yani boyutu oldukça düşüktür. 

Uygulama/program, içerisinde "genel kültür-genel yetenek net hesaplama" bölümü ile "Kpss Puan Hesaplama" bölümünden oluşmaktadır. P3, P10 ve P121 puan türlerini tahmini olarak hesaplamaktadır. Ancak şunu belirtmek gerekir ki hiçbir yazılım bu hesaplamayı sizin aldığınız/alacağınız puanla birebir aynı şekilde yapamaz. Bunu sebebi de işin içinde standart sapmanın yer almasıdır. Çıkan sonuçlar artı-eksi 2-3 puan farklı sonuçlar olabilir. Uygulamayla ilgili her türlü görüş, öneri ve şikayetlerinizi ister yorum olarak ister iletişim sayfasından bizlere iletebilirsiniz. İşinize yaraması dileğiyle..

"2015-2016 Kpss Puan Hesap Tahmin Programı"nı indirmek için TIKLAYINIZ.

Ekran görüntüsü:


Bu yayındaki excel iconu şuradan alınmıştır.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 yorum :

  1. Pratik ve güzel olmuş. Ayrıca dürüstlüğünüzden ötürü teşekkür ediyorum. Açık açık bunun bir tahmin işi olduğunu belirtmişsiniz. Çoğu sitede böyle değil.

    YanıtlaSil
  2. 40,51 hesabını neye göre yaptınız? Bence o sabit az olmuş bilginize.

    YanıtlaSil
  3. merhabalar link kırılmış mail olarak yada yeni linkten atabilirmisiniz

    YanıtlaSil

İster kullanıcı girişi yaparak ister anonim olarak yorum yapabilirsiniz. Yorumlarınızda kırıcılık, argo, hakaret vb. içeren ifadelere yer vermemeniz rica olunur.