29 Ağu 2015

Türkiye'nin İl ve İlçeleri Hakkında Bilgi Bulabileceğiniz Bağlantılar:

  Merak eden ve ihtiyaç duyan ziyaretçilerimiz için ülkemizin il ve ilçeleri hakkında bilgi bulabilecekleri bağlantıları derlemeye çalıştık. Bunun için Vikipedi ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın sitelerinden faydalandık. Şunu belirtmekte fayda var: Bu sitelerde sunulan bilgiler genel hatlarıyla verilmiştir ve derli toplu bir haldedir. Kültür ve Turizm Bakanlığı'ndan eklemiş olduğumuz bağlantıda ise il il tanıtım filmleri eklenmiş durumda. İstenilen ile tıklandığında tanıtım filmi doğrudan inmektedir. Yani sunulan tanıtım filmleri site üzerinde oynatılamıyor. İl ve ilçeler hakkında yorum arıyorsanız branşınızla bir Facebook grubuna veya bir foruma üye olmanızı tavsiye ederiz.

Lütfen bu yayının altına bulunduğunuz il hakkında tanıtıcı bir yorum bırakmanız ziyaretçiler açısından gayet iyi olacaktır. Lütfen bu konudaki yardımlarınızı eksik etmeyin. Teşekkürler.

Türkiye'nin illeri hakkında bilgi için TIKLAYINIZ.
Türkiye'nin ilçeleri hakkında bilgi için TIKLAYINIZ.
Kültür ve Turizm Bakanlığı tanıtım filmleri için TIKLAYINIZ.

Not: Yukarıdaki görsel http://www.clker.com/cliparts/1/2/f/a/1307638551198429113city-hi.png adresinden alınarak düzenlenmiştir.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 yorum :

Yorum Gönder

İster kullanıcı girişi yaparak ister anonim olarak yorum yapabilirsiniz. Yorumlarınızda kırıcılık, argo, hakaret vb. içeren ifadelere yer vermemeniz rica olunur.