18 Ağu 2015

MEB'e Bağlı Okulların ve Diğer Bazı Kurumların İnternet Adresleri:

Kpss öğretmen atamaları ve sonrası için ihtiyaç duyabileceğinizi düşündüğümüz "okulların web adresleri"ni istifadenize sunuyoruz. Burada kısaca belirtelim: Bu adresler MEB'in kendi sitesinde paylaşılmaktadır. Biz de doğrudan bu adresi aşağıya ekledik. Kullanımına dair kısaca bilgi verecek olursak; vereceğimiz bağlantıdan açılan sayfada il-ilçe seçebileceğiniz bir alan bulunmaktadır. Oradan seçiminizi yapıp okulları listeleyebilirsiniz. Açılan listeden doğrudan okul adlarına tıklayınca o okulun MEB'e bağlı web sitesine gidecektir. Eğer doğrudan okulun adını bulmak istiyorsanız,arama kutusuna adını yazmanız yeterlidir. Aşağıya hem bağlantı adresi hem de bir ekran görüntüsü eklenmiştir. İnceleyebilirsiniz. Kolay gelsin.

MEB okulların sitelerine ulaşmak için TIKLAYINIZ

Ekran görüntüsü:





















Not: Yukarıdaki "internet" görseli http://icons.iconarchive.com/icons/icons8/ios7/256/Science-School-icon.png adresinden alınmıştır. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 yorum :

Yorum Gönder

İster kullanıcı girişi yaparak ister anonim olarak yorum yapabilirsiniz. Yorumlarınızda kırıcılık, argo, hakaret vb. içeren ifadelere yer vermemeniz rica olunur.