15 Ağu 2015

Tercih Zamanı ve Sonrası Lazım Olabilecek Bilgilere Ulaşabileceğiniz Bağlantıları Derledik:

Değerli öğretmen arkadaşlar, sizler için Kpss tercihi zamanı işinize yarayacağını düşündüğümüz bir yayın hazırladık. Bu yayınımızda şunlara dair bilgileri bulabileceğiniz bağlantıları derledik:  "İller arası mesafe sorgulama, Otobüs firmaları, Havalimanları, ÖğretmenevleriHangi il neyiyle meşhur?"

Yukarıda da dediğimiz gibi, tercih zamanı bu bilgilere ihtiyacınız olabilir. İller arası mesafeyi sorgulayarak iki il arasında ne kadar yol var öğrenebilirsiniz. Bunun için Karayolları Genel Müdürlüğü'nün sitesindeki sorgulama linkini ekledik. İkinci olarak, tercihlerimiz için elbette önemli bir faktör de atandığımız ile tek seferde mi yoksa aktarmalı mı gideceğimizdir. Bunu da eklediğimiz linkteki otobüs firmalarını sorgulayarak öğrenebilirsiniz. Üçüncü olarak, "o ilde hava alanı var mı?" bunu öğrenmek. Bunun için de Vikipedi'de bulduğumuz bağlantıyı ekledik. Bağlantıya tıklayınca açılan sayfada halen inşaat halinde olan hava limanlarını da görebilirsiniz. Dördüncü olarak, hangi ilde nerede öğretmen evi var, bunu öğrenmek için MEB Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün sitesini ekledik. Son olarak, hangi il neyiyle meşhur, bunların derlendiği bir site bağlantısı paylaştık. Liste halinde bilgilere ulaşabilirsiniz. Bağlantılar aşağıdadır:

-İller arası mesafe sorgulama için TIKLAYINIZ.
-Ülkemizdeki otobüs firmaları için TIKLAYINIZ.
-Hava limanı bulunan iller için TIKLAYINIZ.
-Nerelerde öğretmenevleri var, TIKLAYINIZ.
-Hangi il neyiyle meşhur, TIKLAYINIZ.

Düşüncelerinizi yorum olarak iletebilirsiniz. Kolay gelsin. 

Not: Yukarıdaki görsel http://www.clker.com/cliparts/6/c/a/c/1306851392795671095travel%20icon-md.png adresinden alınmıştır.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 yorum :

Yorum Gönder

İster kullanıcı girişi yaparak ister anonim olarak yorum yapabilirsiniz. Yorumlarınızda kırıcılık, argo, hakaret vb. içeren ifadelere yer vermemeniz rica olunur.