7 Ağu 2015

KPSS Tercihlerinizde Faydalı Olabilecek Tavsiye Site Bağlantıları:

Değerli arkadaşlar, KPSS tercih sürecinde faydalanabileceğinizi düşündüğümüz iki siteyi/bağlantıyı sizinle paylaşmak istiyoruz. Elbette bu iki siteyi çoğu kişi biliyordur, ancak biz yine de bilmeyenler olabilir diye düşünüp aşağıya bağlantıları ekledik. Aslında doğrudan sitelerin ana sayfalarına bağlantı vermektense o sitede sizin için faydalı olacak bağlantıları koyduk.

1- İlk site egitimhane.com'a ait bir bağlantı. BURADAN ilgili bağlantıyı açabilirsiniz.  Açılan sayfada il il okullara dair bilgiler bulunmaktadır. Ayrıca tüm okulların olmasa da bazı okulların resimlerine de doğrudan ulaşabilirsiniz. Bu noktada küçük bir uyarıda bulunalım: Site yöneticileri "Okul tanıtım sayfalarında yer alan bilgiler, üyelerimiz tarafından girilmiştir." diye bir not düşüyorlar. Bu da bazı hataları içerebilir. Örneğin, hizmet alanı bilgisi yalnızca "1" olarak girilen okullar mevcut. Bu konuda uyarmış olalım. Bunu aşmak için "2015-Okulların Hizmet alanları, Puanları, Hizmet Süreleri Tablosu" adlı yayınımızı incelemenizi öneririz. Oradaki dokümanda tüm okulların hizmet alan ve puan bilgileri mevcut. Ayrıca bu bilgiler, tercih esnasında MEB'in hazırladığı sayfada da bulunacaktır.

2- Diğer site ise forum.memurlar.net'e ait bir bağlantı. BURADAN ulaşabilirsiniz. Bu bağlantıda sitenin editörleri iller ve tercihler hakkında bilgileri derlemişler. Sitedeki kullanıcıların illere dair paylaşmış oldukları bilgiler mevcut. Çoğu il için ayrı ayrı başlıklar oluşturulmuş. İlgilendiğiniz başlıklara tıklayıp yazılan bilgileri okuyabilirsiniz. Küçük bir uyarı: Bu bilgiler 2010 yılında oluşturulmuş. Kullanıcıların illere dair vermiş oldukları bilgiler değişmiş olabilir. Yine de fikir edinmek için yardımcı olacaktır. 

Sizin de bildiğiniz, faydalı olacağını düşündüğünüz siteler/bağlantılar varsa aşağıdan yorum bırakabilirsiniz. Bu süreçte birbirimize yardımcı olalım. Teşekkürler.

Not: Yukarıdaki görsel http://www.ingridstakenburg.nl/wp-content/uploads/2014/03/welcome-icon.png adresinden alınmıştır. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

0 yorum :

Yorum Gönder

İster kullanıcı girişi yaparak ister anonim olarak yorum yapabilirsiniz. Yorumlarınızda kırıcılık, argo, hakaret vb. içeren ifadelere yer vermemeniz rica olunur.